Snelle verlichting van aambeien

Behandel uw aambeien met HemoClin - bewezen effectief!

HemoClin


Jeuk, een branderig gevoel, irritatie, ... meer dan 50 procent van alle Nederlanders krijgt ooit te maken met anale klachten als gevolg van aambeien. Zo'n 70 procent van de vrouwen heeft er tijdens de zwangerschap of na de bevalling last van. En ook bij vijftig plussers en mensen met overgewicht of slechte doorbloeding komen klachten regelmatig voor.


Daarom is er nu een nieuw, effectief middel bij problemen met aambeien: HemoClin

 

HemoClin behandelt en voorkomt aambeien, kloofjes en andere anale ongemakken. HemoClin verlicht direct de bijbehorende symptomen als gevoeligheid, jeuk, irritatie en branderigheid. HemoClin neutraliseert schadelijke bacteriën en ondersteunt het natuurlijke genezingsproces. Met de gebruiksvriendelijke applicator en spraykop is het handig en hygiënisch aan te brengen.

HemoClin:

-    Werkt snel en effectief bij aambeien, kloofjes en andere anale ongemakken.
-    Direct verkoelend, verlichtend en verzachtend
-    Verzorgt de huid en ondersteunt het natuurlijke genezingsproce
-    Handig, schoon en hygiënisch aan te brengen
-    Is handig te doseren en hygiënisch aan te brengen
-    Voor zowel in -als uitwendige aambeien

 

HemoClin Original bevat een gel gebaseerd op het gepatenteerde 2QR complex (zie 2QR video), 2QR blokkeerd de schadelijke bacterien en stuimuleerd het natruulijke herstellingsproces. De gel zorgt voor continue verlichting van anale ongemakken en de bijkoemnde symnptomen zoals jeuk, branderigheid en gevoeligheid.

 

HemoClin Gel

Een geconcentreerde formule, speciaal voor de behandeling van inwendige aambeien. De gel is effectief en hygiënisch aan te brengen. Klik hier voor meer informatie.


HemoClin Spray

Speciaal voor de behandeling van uitwendige aambeien. De spray is hygiënisch en makkelijk aan te brengen op ieder gewenst moment van de dag. Klik hier voor meer informatie.

 

HemoClin is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

 

Advies: Gebruik s' ochtends en s' avonds HemoClin Gel en overdag HemoClin Spray